BLACK FRIDAY - Наръчник за оцеляване!

4 ноември 2016
BLACK FRIDAY - Наръчник за оцеляване!

Хайде да си признаем, че дори когато BLACK FRIDAY е далеч, вече планирате да заделите малко пари настрана за тези приказни разпродажби. Това е прекрасен момент, но както хедонизмът, така и той може да бъде опасен и то не само за портфейла ви. Тук ще имате нужда от определено количество самоконтрол. Това, което трябва да направите е да имате ПЛАН. Да си направите списък на това, което ще ви трябва, и това, което искате, така че онзи "прекрасен" момент да не се замени много бързо с един доста по- нещастен момент!
И затова ние ще ви помогнем. Защото ние ви харесваме толкова много и сме готови да ви дадем някои приятелски съвети, които да задържат стреса надалеч и ще тушират всички ваши притеснения.

 

Правило 1: Отворете, Разгледайте, Анализирайте.

От изключително значение е да имате добър поглед и да сте способни за правилен анализ! Помислете какво имате в гардероба? Ако, например, нямате нищо друго освен черно, ще трябва да избягвате да купувате повече от него. Мъжете винаги имат желанието да акцентират на тъмните цветове през зимата, вероятно защото е лесно. Но не забравяйте, че светло сиви, тъмно сини, кафяви или дори цвят каки и бежово са други възможни алтернативи.
Също така, чувствайте се свободни да отворите приложението "бележки" на вашия смартфон, така че да можете да маркирате всички ваши бележки относно вашите нужди по точен начин и да ги класирате по важност! Това ще ви предпази от преразход и губене на време в обикаляне на магазини.
Това ме води към втора точка.

 

Правило 2: Определете си Бюджет, Набележете, Информирайте се.

Бюджет! Сега, вече знаете това което ви трябва, ще трябва да си създаде бюджет. Съветвам ви да направите това на два етапа. В първият етап определете колко искате да похарчите и на втори етап определете колко искате да похарчите за всеки един отделен елемент.
Но моля ви, на този втори етап не се отказвайте от добри оферти прекалено бързо. Понякога е по-добре да инвестирате в нещо, което е наистина добро, за да ви служи дълго, отколкото да купите три посредствени неща, които ще ви изоставят бързо. Ако търсите наистина най-добрата и най-качествената сделка, не бързайте. Бъдете търпеливи и ще получите всичко стъпка по стъпка. На следващо място предварително си набележете магазините от които искате да купите! Втурването през глава, като майка ми казва, често не е добро решение. Така че се опитайте да планирате по-рано, къде искате да отидете.
Вероятно сте точили лигите от дълго време над някоя дреха или маратонки, но цената е била твърде висока за вас. Ако искате да разберете предварително какви отстъпки ви очакват информирайте се на място. Но направете това няколко дни преди деня "Х". Имайте предвид и не мечтайте прекалено много, някои от тези неща няма да бъдат намалени. Въпреки това има няколко правила: Базовите, сезонните продукти или Бестселърите, които никога няма да излязат от мода, рядко са в разпродажба. По същия начин Новата колекция, която току що е била пусната няма да види каквито и да е отстъпки. Още нещо. Разберете къде в колко часа отварят и ако смятате да отиде в по-големите магазини и Молове, отидете в ранните часове на първия ден от продажбите. След това е безсмислено. Ще намерите само стотици хора, като вас които ще търсят изгодна цена. Имайте предвид, че в един малък магазин на главната улца или зад ъгъла ще може по-лесно да се отиде в късния следобед отколкото в големия магазин или в мола. И това е логично! Обединението на тези три точки ще ви позволи да излезете на шопинг с доста точен план.

И накрая още един малък съвет: в деня на BLACK FRIDAY помислете за това как да се облечете. Изберете функционално облекло, някои дънки, тениска, за да можете лесно да се пробвате и да избегне неудобството от носенето на много лични дрехи след като сте вече в една кипяща и вряща гореща точка. Всичко това се заформя като една малка, но трудна битка и вие ще трябва да бъдете готови за нея.

 

Правило 3: Google, Ровене и Останете седнали.

След всичко това не забравяйте, че това е 21-ви век  и че сега живеем в прекрасния свят на интернет. Първо вижте в Google! Бъдете хитри и на крачка пред другите. Направете си списък с електронни магазини от където, също ще можете да си купите качествени неща. Ровете в интернет. Ровете в електронните магазини! Това няма да отнеме твърде много от времето ви. Всичко, което трябва да направите е да прегледате сайтовете и да намерите нещо, което ще ви хареса. Сравнете го с другите ви набелязани цели: това е от съществено значение, ако искате да се избегнете покупка за която ще съжалявате. Разбира се това ще ви отнеме известно време, но пък можете да го направите седнали на дивана или в леглото. Да! можете да обновите гардероба си докато движите пръста си и така пазарувате.

Разбира се винаги има риск при онлайн покупките. Така че имайте предвид няколко предпазни мерки:
     Знам си размера ... или ще поръчам както предния път (ако не знаете вашия размер, тогава отделете време за да проверите. Отидете до някой магазин или проверете етикетите на дрехите, които най-често носите)
     Разберете дали размерите на модела или марката са уголемени или умалени (попитайте търговеца или сверете таблиците за размери предоставени на сайта)
     Проверете качеството на марката. Ако една марка се продава заедно с други марки с утвърдено качество това вероятно е добър знак.
     Проверете сайта дали предоставя възможност за връщане, замяна и възстановяване на сумата без условия (ваучери, купони, талони, подаръци).

По този начин, дори ако трябва да изпратите дрехите обратно, което може да е досадно и неприятно поне ще си струва да го направите.

 

И ето ви, сега вече сте въоръжени с всички наши съвети и сте готови да бъдете клиент-убиец, който ще се справи с тези предизвикателства на BLACK FRIDAY.

 

Така че както Айзенхауер би казал: "Успех момчета". С всички тези препоръки битката за добри сделки вече е спечелена!

 

Ваш Bewear.bg

Начинът, по който се движите издава неща, за които не предполагате. Маниерите на една жена, както и нейните движения са доста показателни за това, какви са и намеренията и характера като цяло.

прочети още

Какво различава PRO атлета от останалите в залата?

прочети още

На Запад е практика всеки октомври специалистите по почистване и поддръжка на комини да правят профилактика. Нашенците пък чакат до последния момент, когато стаята започне да се пълни с дим.

прочети още
ЕСЕННА ДЕПРЕСИЯ? ...
14 октомври 2016

Здравословна и питателна храна и малко хубава музика могат да направят чудеса! Разговор с приятел на кафе, блокче черен шоколад и гореща вана - със сигурност ще освежат мрачните есенни дни!

прочети още
SUMMER PLEASE!
22 април 2016

Summer is comming! Get your NEW LOOK NEW ARRIVAL

прочети още

Коледа се празнува навсякъде по света. Всяка държава има своите традиции и обичаи, своя начин да отпразнува Рождеството на Божия син. Навсякъде обаче неизменна част от празничните дни е украсената коледна елха.

прочети още

Разгледайте нашата гама от детски обувки тук в Bewear.bg. Предлагаме обувки за всички деца на достъпни цени, плюс много повече. Предназначени са да предпазят детето на сухо и удобно независимо от времето.

прочети още

Модерният бранд SoulCal & Co. носи същността на Калифорния във всяка една колекция с обхват мода. SoulCal се вдъхновява от плаж, планина, слънце и дори самият Golden State.

прочети още

Месец септември е, за всеки това означава няколко неща: Вижте какво ТУК

прочети още

Горещо лято! ГОРЕЩИ МОДЕЛИ! ГОРЕЩИ ЦЕНИ!

прочети още

Очаква ни горещо лято. Още този месец, след като приключат дъждовете, горещините ще дойдат изведнъж. Тенденцията е така да бъде и занапред.

прочети още

Може би сте ги срещали във фитнес залата и ако е така, то със сигурност сте късметлия. Те обаче не са като онези момичета, които лесно може да заговорите, защото нямат време за приказки. А как да се превърнеш от нормално момиче в Hardcore Lady?

прочети още

Ще направим място за новата колекция Пролет/Лято 2016.

прочети още

Back in Stock! Хубавите дрехи не се задържат дълго! Трябва да го имате в гардероба!

прочети още

Скъпи Дами, Bewear.bg Ви поздравява с Празника на Жената. -8% за ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ - Включително на ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ

прочети още
Star Wars Wear Collection
21 февруари 2016

Дългоочакваният ЕПИЗОД 7 от поредицата Междузвездни войни ще донесе на Феновете неповторими емоции. Bewear.bg Ви представя ГАЛАКТИЧЕСКА КОЛЕКЦИЯ облекло само за Фенове.

прочети още