Жени, начинът по който се движите издава ...

5 февруари 2017
Жени, начинът по който се движите издава ...

Например, по време на разговор ако ръката и често стои на скута, това означава, че няма нищо против да се сближи с вас.

Но ако често, като искате да седнете до нея тя поставя някакъв предмет или човек между вас, това е сигурен знак че е доста притеснена  (чувства се дискомфортно) и е време да се отдръпнете тактично. 

Има доста изследвания по тази тема и ето едно от тях, което не го приемайте за чиста монета, но все пак се вслушайте в него.

Според едно проучване на психолози от Белгия, походката е това, което издава жената за нейните любовни тайни, а именно – самият начин на ходене е показателен, колко чести са нейните оргазми по време на секс.

В опитите се включват две групички жени: такива, които никак или рядко получават оргазъм и втората група са тези с богат опит в получаването на това т.нар. женско сладострастие. Всички жени доброволки били снимани как ходят, след което е бил направен подробен анализ за всяка една от тях от експерти сексолози.

Изненадата дошла, когато с безпогрешна точност психолозите определили коя жена към коя група принадлежи, от което следва извода, че жените с опит в получаване на оргазъм имат плавни енергични движения с по-чувственна и свободна походка.

Двигателните мускули на този тип жени са нито прекалено стегнати, нито прекалено отпуснати. От всичко написано по-горе  не бива да се правят кардинални изводи, но може да ни помогне да гледаме по друг начин на женският начин на предвижване.

Сега сигурно ви идват куп въпроси, след като сте прочели статията, като например: 100% ли е сигурно, че ако видим на улицата жена, която ходи наперено и си кърши снагата е страхотна в леглото? Едва ли ...

Какво различава PRO атлета от останалите в залата?

прочети още

На Запад е практика всеки октомври специалистите по почистване и поддръжка на комини да правят профилактика. Нашенците пък чакат до последния момент, когато стаята започне да се пълни с дим.

прочети още
ЕСЕННА ДЕПРЕСИЯ? ...
14 октомври 2016

Здравословна и питателна храна и малко хубава музика могат да направят чудеса! Разговор с приятел на кафе, блокче черен шоколад и гореща вана - със сигурност ще освежат мрачните есенни дни!

прочети още
SUMMER PLEASE!
22 април 2016

Summer is comming! Get your NEW LOOK NEW ARRIVAL

прочети още

Коледа се празнува навсякъде по света. Всяка държава има своите традиции и обичаи, своя начин да отпразнува Рождеството на Божия син. Навсякъде обаче неизменна част от празничните дни е украсената коледна елха.

прочети още

В продължение вече на няколко седмици, а може би и месец сте наясно, че имате нужда от нови маратонки или мечтаете за по-добро зимно яке, или за нещо, което липсва в гардероба ви. Прочети повече ...

прочети още

Разгледайте нашата гама от детски обувки тук в Bewear.bg. Предлагаме обувки за всички деца на достъпни цени, плюс много повече. Предназначени са да предпазят детето на сухо и удобно независимо от времето.

прочети още

Модерният бранд SoulCal & Co. носи същността на Калифорния във всяка една колекция с обхват мода. SoulCal се вдъхновява от плаж, планина, слънце и дори самият Golden State.

прочети още

Месец септември е, за всеки това означава няколко неща: Вижте какво ТУК

прочети още

Горещо лято! ГОРЕЩИ МОДЕЛИ! ГОРЕЩИ ЦЕНИ!

прочети още

Очаква ни горещо лято. Още този месец, след като приключат дъждовете, горещините ще дойдат изведнъж. Тенденцията е така да бъде и занапред.

прочети още

Може би сте ги срещали във фитнес залата и ако е така, то със сигурност сте късметлия. Те обаче не са като онези момичета, които лесно може да заговорите, защото нямат време за приказки. А как да се превърнеш от нормално момиче в Hardcore Lady?

прочети още

Ще направим място за новата колекция Пролет/Лято 2016.

прочети още

Back in Stock! Хубавите дрехи не се задържат дълго! Трябва да го имате в гардероба!

прочети още

Скъпи Дами, Bewear.bg Ви поздравява с Празника на Жената. -8% за ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ - Включително на ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ПРОДУКТИ

прочети още
Star Wars Wear Collection
21 февруари 2016

Дългоочакваният ЕПИЗОД 7 от поредицата Междузвездни войни ще донесе на Феновете неповторими емоции. Bewear.bg Ви представя ГАЛАКТИЧЕСКА КОЛЕКЦИЯ облекло само за Фенове.

прочети още