ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ
 В Bewear.bg можеш не само да купиш лесно, но и да върнеш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 дни от доставката му. За да се възползваш от тази Гаранция е нужно само да прочетеш условията за връщане. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информацията за тях можеш да намериш тук. Поради тази причина, преди да се възползваш от Гаранцията за връщане на един продукт, прочети подробните условията за връщане по-долу.

 Как да върна продукт, продаван от Bewear.bg
За да видиш какви са условията за връщане на продукта, който желаеш да върнеш и кои са следващите стъпки, прочети условията за връщане.
 
На какви условия трябва да отговаря продукта:
-    Можеш да върнеш всеки продукт от категорията „Мода“, в срок от 14 дни от деня на доставка;

-    Когато връщаш продукт, той трябва да е в същото състояние, в което си го получил, да не е носен, да няма петна или да не е скъсан. Продуктите трябва да бъдат с оригинални и непокътнати етикети, в оригиналната опаковка, която съдържа кода на продукта и всички оригинални аксесоари.

-    Може да избереш една от опциите за връщане: замяна със същия продукт (за продукти от категория  „Мода“ можеш да заменяш размер или цвят), замяна с различен продукт или възстановяване на заплатената сума.

Разходите по доставка, връщане и замяна са изцяло за сметка на клиента.
  

На какви условия трябва да отговаря продукта
Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
Продуктите, закупени от Bewear.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката.
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Не се приемат за връщане и/или замяна продукти от секция "Бельо и Бански костюми".

Продуктите от вида ,,Специална поръчка“ независимо от категорията
-    Продуктите от тази категория, доставени в следствие от направата на поръчка за индивидуално изработен или специално поръчан за теб продукт не могат да бъдат върнати и/или заменяни.

 Разопаковани продукти, независимо от категорията
-    Всеки продут от тази категория може да бъде върнат в зависимост от специфичните условия за връщане от категорията, в която се включва.

Приятно пазаруване!